Useful Topics, And Recipes

Monday, January 3, 2011

Ταμίλ Ναντού

Misc Indian cuisineImage via WikipediaΤαμίλ τροφίμων χαρακτηρίζεται από την χρήση του ρυζιού , τα όσπρια και φακές , και του ξεχωριστό άρωμα γεύση επιτυγχάνεται με την ανάμειξη των μπαχαρικών , συμπεριλαμβανομένων κάρι φύλλα , tamarind , κόλιανδρο , τζίντζερ , το σκόρδο , τσίλι , πιπέρι , κανέλλα , γαρύφαλλο , κάρδαμο , κύμινο , μοσχοκάρυδο , καρύδα και ροδόνερο . Η λέξη " κάρρυ "προέρχεται από το Ταμίλ «λέξη» Kari που σημαίνει «μια πρόσθετη ύλη για το κυρίως πιάτο ή ένα πιάτο" Ρύζι και όσπρια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κουζίνα Ταμίλ. Φακές τα καταναλώνουν επίσης, εκτενώς είτε συνοδεύουν τα παρασκευάσματα ρύζι, είτε με τη μορφή ανεξάρτητης πιάτα. λαχανικά και γαλακτοκομικά προϊόντα είναι απαραίτητα συνοδευτικά. Η συνήθως αναφέρονται συνεχείς Νότιο Ινδικό πιάτα και γεύματα όπως, άπραγοι , Dosai , appam , uthappam , Idiyappam , Sambar , Rasam , Vatha Kuzhambu, Payasam , appalam κλπ. τα οποία θεωρούνται γενικά ως νότια ινδική τροφίμων είναι ουσιαστικά Ταμίλ τρόφιμα και είναι όλα προέρχονται από την κουζίνα Ταμίλ. Ένα τυπικό tamilian θα φάτε άπραγοι / Dosai / κλπ. uthappam για το πρωινό και το ρύζι συνοδεύεται από φακή παρασκευάσματα Sambar, Rasam και πηγμένο γάλα για τυρί. Ταμίλ Ναντού είναι διάσημη για τα πιάτα του πικάντικα μη χορτοφάγους (όπως ακριβώς και Άντρα Πραντές ). Οι νότιες περιοχές της Ταμίλ Ναντού, δηλαδή? Kaaraikudi και Chettinaadu είναι διάσημη για τα πιάτα τους μη χορτοφάγους πικάντικο.
Enhanced by Zemanta

No comments:

Post a Comment